Sunday, September 7, 2014

Kassava viljely alueella Saber

Posted by wwww On 4:27 PM
 Kassava viljely alueella Saber on erittäin hyvät mahdollisuudet.
Jonka pääoma on vain noin Rp 7000000 hehtaarilta, viljelijät voivat tehdä voittoa jopa Rp 50 miljoonaa.
Se on todistettu Hamlet asukkaat Onnellista Uutta Hope Village District of Saber. Maniokki (kassava) on yksi peruselintarvikkeiden joudumme usein day- / day.With yleistyminen istuttaminen kassava jauhot koska tarpeet yhä meningkat.penerapan kassava teknologiaa on sovellettu kentän tasolla soveltaen sopivaa teknologiaa räätälöityjä kunkin alueen (aluekohtaisia) .Apalagi käyttöön orgaaninen lannoite Orgaaniset Torjunta Nasa Nasa Ja se on osoitettu lisäävän tuotantoa (satoa) viljelijöiden kassava (kassava) kohta.Koska kassava viljelymenetelmät seuraavasti:
VALMISTELU KASVATTAMOJEN ja vaihtelua
A. Siemenet / StekPenanaman kassava voidaan tehdä sen jälkeen taimet / pistokkaat ja maaperän valmis. Aikaa. Hyvä istutus on alku sadekausi. Tämä johtuu siitä, kassava tarvitaan vettä pääasiassa vegetatiivinen kasvu on 4-5 kuukautta, sitten veden tarve on suhteellisesti vähemmän.
Väli kassava vuonna monokulttuurin: 100 x 100;
SARANA99.COM AGEN TEXAS POKER DAN DOMINO ONLINE INDONESIA TERPERCAYA 100 x 60; 100 x 40.
Väli kassava vuonna intercropping:

    
Kassava kanssa maapähkinä 200 x 60 cm.
    
Kassava maissi 100 x 60 cm.
Miten istuttaa kassava pistokkaita suositellaan kohtisuoraan tai ainakin muodostaa 60 asteen kulmassa maahan ja syvyys pistokkaita 10-15 cm.
V. lannoituksen
Saavuttaa korkea tuotto olisi annettava orgaaninen lannoite (lanta, komposti ja vihreä lantaa) ja epäorgaanisten lannoitteiden (Urea, TSP, KCL).
Categories:

0 comments:

Post a Comment